KURSER 2024

MARIA NILSSON

Våren 2024: Yoga & Meditation


Vilka tider vi lever i, allt är i gungning. Då behöver vi verkligen jorda oss och samla oss för att orka fortsätta vår vardag. Så hjärtligt välkommen till våren 2024 med yoga och meditation hos mig. Vårens övergripande tema är att skapa stabilitet och närvaro i oss själva. Alla klasser har lättsamma vinyasaflöden i takt med ditt andetag.

Säsongen startar i Vitaby Medborgarhus i januari. Och på Energicenter i Simrishamn löper yogan på under onsdagskvällarna mer eller mindre året om. Till Energicenter Simrishamn är du välkommen att yoga med mig som medlem. 


Om du befinner dig på Österlen och önskar en stunds yoga privat, ensam (VIP) eller i grupp så tveka inte att höra av dig till mig. Jag kan anpassa min yoga efter de flesta slags grupper och åldrar och bygger gärna ett program så att det passar just dig. Är du ensam eller ni är två stycken så kan vi ses hemma hos mig. Annars kommer jag till dig, eller ditt företag, och tar med mig yogamattor.


Du kan också boka mig för en föreläsning då jag berättar om mitt sätt att se på hälsa. Jag delar med mig av mina tips på vad vi kan göra för att stärka oss själva både fysiskt och mentalt i vardagen. Vi gör en kort yogasekvens sittande eller en kort meditation tillsammans.


Det går också fint att boka in mig för en "yogadag" då vi yogar tillsammans och jag desstuom håller en workshop i någon av yogans komponenter som intresserar er mest.T ex "ståendepositioner", "bakåtböjningar", "framåtfällningar" eller "yoga för dig som älskar att cykla" eller "yoga för ryttare" osv. Dagen avslutas med meditation. MER INFO

KURSER 2024


VITABY MEDBORGARHUS

måndagar 18.30 - 19.45


Vårterminen i Vitaby startar måndagen den 20/1

Gruppen är fullbokad!

Anmälan i förväg till maria@yogamedmig.se

Förtur till de som varit med föregående termin.

Yogadag lördagen 17/2 .Fullbokad!
ENERGICENTER SIMRISHAMN

onsdagar 19.00 - 20.00


För att vara med på denna yoga krävs medlemskap på Energicenter Simrishamn samt bokning i Bokningsappen som följer med abonnemanget på gymmet.