OM MIG

Jag har arbetat som yogalärare i 20 år. Jag bor tillsammans med min familj på Österlen där jag är född och uppvuxen. De flesta känner mig som trädgårdsmästare men jag har varit yogalärare precis lika länge. Sida vid sida i 20 år har dessa båda passioner gett mitt liv ett stort mervärde. Ett mervärde som jag gärna inspirerar andra med. För jag har insett under resans gång att jag brinner för att hjälpa andra människor att må bra i både kropp och i själ. Jag önskar att alla människor ska upptäcka att de bär på  mycket styrka inom sig och att möjligheten att känna sig hel och tillfreds med livet finns för oss alla. Det handlar om ett aktivt val.

Jag sadlade om från att ha jobbat som ekonom och kontorist till att bli trädgårdsmästare tillsammans med min kollega Anette för 20 år sedan och tillsammans har vi skapat den Engelska Trädgården på Österlen som blivit ett mycket populärt besöksmål. Så de flesta uppfattar mig nog som jordnära och naturlig men jag har också en djupt andlig sida. En tro på att vi är så mycket mer än våra fysiska kroppar och en tro på att vår energi lever vidare i all evighet. För mig handlar healing just om energi. Att fylla på med energi för att må bra, känna sig frisk och stark och framförallt känna sig hel. Att heala är detsamma som att hela för mig. Inget komplicerat, inget avancerat utan faktiskt väldigt enkelt om man bara tänker och känner efter. Men så lätt att glömma bort i vår stressade tid.


Du kan följa mig via ”Yogamedmig” på Instagram eller Facebook. Där lägger jag ut inspirerande bilder och ord flera ggr i veckan.