VITABY: mysigt i Medborgarhuset

6 September - 7 November 

äppelblommning färg
bokskog Vitaby

Vackra Vitaby med äppelodlingar, bokskog och betagande utsikt över Hanöbukten.

 

VITABY MEDBORGARHUS

VITABY INBÄDDAT I FRUKTODLINGAR

I Vitaby medborgarhus yogar vi tryggt tillsammans sedan 18 år tillbaka. Och många av deltagarna i min grupp här har varit med ända från början. Det är smått fantastiskt. Salen är ljus och fin och jag har mattor och filtar på plats till 22 deltagare. Den här gruppen är ofta full så vänta inte med att anmäla ditt intresse om du önskar en plats.


Högt över Östersjön, med milsvid utsikt, ligger Vitaby kyrka med kyrkbyn bestående av ett litet antal gårdar nedanför kyrkbacken. Det var här vid Vitaby kyrka som Bombi Bitt mötte Nils Galilé på väg till Kiviks marknad – i alla fall om vi får tro Fritiof Nilsson Piraten.

Den långa raden av skånska sommarmarknader inleds varje år med Vitaby marknad en dag i maj. Vitabys omgivning består av ett odlingslandskap med inslag av betesmarker, dungar och buskage. I väster domineras landskapet av stora, ostörda barrskogar.


ADRESS S:t Olofsvägen 26


MER INFO

KURSER 2021

Paus på mina kurser i Gladsax just nu!

Yoga Studio Norrevång är en underbar plats att yoga på och du hittar Ottilias kurser på Yoga Studio Norrevångs FB sida. Men jag har inga kurser här i höst. Tiden räcker inte till. 

Året om

SIMRISHAMN WELLNEZ

onsdagar 18.30 - 19.30

Hösten på Wellnez i Simrishamn startar onsdag 8 september. För att vara med på denna yoga krävs medlemskap på Wellnez samt bokning i Bokningsappen som följer med abonnemanget på gymmet.