SIMRISHAMN: yogamedmig på Wellnez gym 

VARJE ONSDAG UNDER 2021

gym
Barbros hus

Österlens huvudstad erbjudet vacker gatumiljö med butiker, hamn och mysiga uteserveringar.

 

WELLNEZ

DET PERSONLIGA GYMMET MITT I CENTRALA SIMRISHAMN

Som medlem på Wellnez i Simrishamn kan du yoga du med mig varje onsdagskväll. Här löper yogan på året om. Vi yogar i den mysiga salen på ovanvåningen och såklart kan du kombinera din yogastund med annan träning i det fräscha och familjära gymmet. Här tränar jag och min familj flera gånger i veckan. Så vi lär ses!


Wellnez är en fristående träningsanläggning som har något för alla. Gymmet har generösa öppettider, 04:00-24:00, så här kan man träna när det passar. Gymmets ambitioner är att ständigt lyssna på vad kunderna efterfrågar i form av klasser, maskiner och tjänster.

Gymmets nybyggda anläggning består av tre gruppträningssalar, en stor maskinpark med maskiner från Hoist och Precore, en avdelning med fria vikter och stänger samt en lugnare avdelning med cirkelträning och funktionell träning. I nya fräscha omklädningsrum har du möjlighet att låsa in dina saker och efter passet ta en härlig dusch i lugn miljö. 
Utrusning och gruppträning håller hög kvalitet och som medlem får du, förutom en topp utrustad anläggning, ett professionellt mottagande och välutbildad personal som finns där för dig när du har frågor, vill komma igång eller få en knuff framåt i din träning. I medlemskapet ingår träning när du vill mellan 04.00-24.00, fri tillgång till all utrustning, kvalitetssäkrad gruppträning med välutbildad personal samt ett träningsprogram vid starten. 

Gymmet erbjuder sambo- och familjeavtal samt förmånliga företagserbjudanden.


ÖPPET alla dagar kl. 04.00 - 24.00

ADRESS Järnvägsgatan 13-15

TELEFON 0414-100 80

MAIL simrishamn@wellnez.se

MER INFO

KURSER 2020

Sep 2021

VITABY MEDBORGARHUS

måndagar 18.30 - 19.45

Fulltecknat!

Paus i mina kurser här just nu!