GLADSAX: genuin yogastudio i fyrlängad gård 


Gladsax 1
Gladsax 2

Gården Ola Ols Norrevång ligger mellan Gladsax by och Baskemölla.

 

NORREVÅNG

YOGASTUDION MELLAN GLADSAX OCH BASKEMÖLLA

Gården Norrevång låg på 1700-talet nere mitt emot kyrkan i Gladsax by. 1847 flyttades den till nuvarande plats, vid byns utmarker där djur sedan länge betat. Gården gränsar till Bäckhalladalens naturreservat med sina 500 miljoner år gamla vågiga hällar av kambrisk sandsten, unikt geologi. Berghällar där vindens och isens spår finns kvar varvas med lövklädda sprickdalar och buskrika gräshedar. I buskagen med slån, hagtorn, rosor och hassel lever den hemlighetsfulla hasselmusen tillsammans med de lysande, gröna lövgrodorna. Det är en magisk plats för yoga och meditation.


Yogastudion på Norrevång ägs och drivs av Ottilia Åkesson, internationellt certifierad yoga- och meditationslärare, RYT 200 samt certifierad barnyogalärare. På tisdagkvällarna håller jag härliga vinyasapass här. Vacker arkitektur, tjocka skyddande väggar, golvvärme och mjuk belysning förhöjer din yogaupplevelse på denna plats. 

Detta rum är bara till för dig och din yoga- och meditationsupplevelse. Rummet andas lugn och ro. Det finns flera pass varje vecka på studion och det undervisas i hatha, yin, yoga nidra, restorative, förälder & baby samt familjeyoga. På gården anordnas även kurser och retreater året runt. På sommaren hyrs Gästlängan, eller Undantaget som det kallades förr i tiden, ut till turister på Österlen. Det är nästan alltid fullbokat.


Under mina pass på tisdagkvällarna lovar jag att du kommer att få en härlig stund av mjuk rörelse och djup harmoni. Jag undervisar alltid med ett tema i åtanke och detta förmedlar jag till dig genom hela yogapasset. Vi avsluta med en stunds återhämtning.


MER INFO

KURSER 2021

6 Sep 2021

VITABY MEDBORGARHUS

måndagar 18.30 - 19.45

Fulltecknat!

8 Sep 2021

SIMRISHAMN WELLNEZ

onsdagar 19.00 - 20.00

Hösten på Wellnez i Simrishamn startar onsdag 8 september. För att vara med på denna yoga krävs medlemskap på Wellnez samt bokning i Bokningsappen som följer med abonnemanget på gymmet.